Avem deschis: Luni - Vineri, 0900 - 1800 Sunati-ne acum: +40.721.407.727 DE 79, Nr. 229, Sat Vart, Jud. Gorj, Romania | Gasiti-ne pe harta
Conditii de utilizare
Conditii de utilizare site www.vulturulelectric.ro Prima pagina / Conditii de utilizare
Introducere
Folosirea acestui site implică acceptarea acestor condiţii de utilizare. Pentru folosirea īn cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a acestor condiţii.
Vulturul Electric īşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Condiţiilor de utilizare poate fi citită oricānd folosind legatura "Condiţii de utilizare". Acest site este īntreţinut şi administrat de Vulturul Electric care īşi asumă dreptul de a modifica structura site-ului fără o altă avertizare.

Copyright
Īntregul conţinut al acestui site www.vulturulelectric.ro - imagini, texte, elemente de grafică WEB şi alte date - este proprietatea Vulturul Electric şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Vulturul Electric a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor īn vigoare.

Preturi
www.vulturulelectric.ro nu contine nicio informatie considerata pret pentru serviciile de care dumneavoastra sunteti interesati. Orice informatie referitoare la costurile serviciilor poate fi luata in considerare numai daca este mentionata intr-un document official al Vulturul Electric

Greseli de editare
In eventualitatea in care informatiile referitoare la activitatea comerciala a Vulturul Electric sau unele caracteristici ale serviciilor au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit in site), compania noastra nu isi atribuie nicio responsabilitate privind eventualele daune directe sau indirecte ce ar rezulta din acestea.

Termene de raspuns
Vulturul Electric face eforturi deosebite pentru a rapunde cu promtitudine oricarei solicitari venite din partea utilizatorilor acestui site.

Conditii legale
www.vulturulelectric.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.vulturulelectric.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Vulturul Electric si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din utilizarea site-ului www.vulturulelectric.ro